O Μοχάμεντ Σαλάχ χάρισε μια φανέλα του σε έναν μικρό οπαδό της Λίβερπουλ μετά το παιχνίδι με την Μπόρνμουθ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο αιγύπτιος άσος διέπραξε μια πολύ ζεστή χειρονομία εξασφαλίζοντας έτσι πως ένας μικρός φίλος της Λίβερπουλ δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη του επίσκεψη στο «Άνφιλντ». Ο Λίαμ Μακνόλτι πήγε να δει τον αγώνα των «κόκκινων» το Σάββατο ως δώρο έκπληξη για τα έκτα του γενέθλια .

Ο Σαλάχ κατά την προθέρμανση της ομάδας, είχε προσέξει ένα πλακάτ που είχε σηκώσει ο Λίαμ και έγραφε «Σαλάχ, είναι τα γενέθλια μου. Μπορώ να έχω τη φανέλα σου σε παρακαλώ;»

Έκανε νόημα λοιπόν στην Άλανα Κούρμαν, την μητέρα του μικρού και μετά το τέλος του αγώνα ο μεγάλος σταρ πλησίασε προς το μέρος τους και έδωσε τη φανέλα του.

«Ο Σαλάχ είναι ο πλέον αγαπημένος παίκτης του Λίαμ. Είναι έξι χρονών και αυτός ήταν ο πρώτος του αγώνας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό. Του έκανα έκπληξη λέγοντας του ότι θα τον πάρω μαζί μου στο Άνφιελντ», ανέφερε η μητέρα του μικρού στο «Liverpool Echo».

«Η αποστολή του ήταν να πάρει την φανέλα του Σαλάχ. Έπρεπε να αγοράσω και ένα κασκόλ του αιγύπτιου στη διαδρομή», συμπλήρωσε.

Όσο για το πώς ακριβώς συνέβη, είπε: «Καθόμαστε στη Μέιν Στάντ, σειρά 21,και επειδή φτάσαμε σχετικά νωρίς του είπα ότι θα πηγαίναμε και θα παρακολουθούσαμε την προθέρμανση. Ο Σαλάχ έκανε σήμα με τον αντίχειρα όταν μας πρόσεξε».

Επιμέλεια: Σταύρος Καραμαλάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube