Μία μεγάλη ευκαιρία για την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα έχασε ο Χολαργός απέναντι στο Ρέθυμνο, όπου ηττήθηκε στην παράταση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης.

«Στην Κρήτη με το Ρέθυμνο χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης στην ιστοσελίδα του Χολαργού και συνέχισε: «Μετά τη διακοπή ακολουθεί άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κύμη εκτός έδρας. Αυτό είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι, όπου αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, γεγονός που σημαίνει ότι ο αντίπαλος θα παίξει πιο παθιασμένα σ’ αυτό το ματς».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Χολαργού για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα: «Πρέπει αυτή τη φορά να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά στο παιχνίδι και να μην χάσουμε σε κανένα σημείο τον έλεγχο του, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι

Απόντος του Παναθηναϊκού η συνάντηση ΕΟΚ με Big 5 για τη διαιτησία

Το Περιστέρι ανακοίνωσε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Κολοσσό

Basketnews: «Μικρότερα τα ποσά για το deal Γουόκαπ από όσα αναφέρθηκαν στην Ελλάδα-Πλήρωσε και ο ίδιος»

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός στο TikTok: Το βίντεο με Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ

Ζέρβας: «Αίσθησή μου είναι πως θα τα βρουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Sunel Arena, win-win η υπόθεση Γουόκαπ»