Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς στη Νιούκαστλ, με τον Σέρβο να υπογράφει μέχρι το 2020 και την Άντερλεχτ να βάζει πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της. Ο 20χρονος φορ προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν, ντύνεται ξανά στ’ ασπρόμαυρα (όπως και στην Παρτιζάν) και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα. Πέρυσι ρώτησαν για ‘μένα και φέτος μου έδειξαν πως με θέλουν πραγματικά γι’ αυτό κι επέλεξα να έρθω εδώ. Είμαι οπαδός της Νιούκαστλ και είναι ο ιδανικός σύλλογος για να γίνω ακόμη καλύτερος ποδοσφαιριστής. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μοιάζει μοναδική από την τηλεόραση… Ανυπομονώ για το πρώτο μου παιχνίδι. Ήρθα σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία. Με κόσμο που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα κάτι που με χαροποιεί. Θα υπάρχει πίεση, αλλά κι αυτό μου αρέσει», είπε μετά την ανακοίνωσή του δείχνοντας ήδη.... ξεψαρωμένος στο νέο του περιβάλλον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα