Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα λύσουν τις διαφορές τους Λουίς Σουάρες και Λίβερπουλ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός εξακολουθεί να πιέζει για τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ και ισχυρίζεται ότι σύμφωνα με έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιό του, η Λίβερπουλ θα έπρεπε ήδη να έχει δώσει την συγκατάθεσή της για τη μετακίνηση του παίκτη.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες, ο Αρσέν Βενγκέρ κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Λίβερπουλ ύψους 40 εκ. και μιας λίρας προκειμένου να καλυφθεί η ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τους ανθρώπους των «κόκκινων» όμως ο όρος προέβλεπε ότι σε περίπτωση που φτάσει μια τέτοια πρόταση, ο παίκτης απλά είχε το δικαίωμα να ενημερωθεί και όχι να του δοθεί η άδεια να συζητήσει τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με την οποιαδήποτε ομάδα επιθυμούσε την απόκτησή του.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Σουάρες ισχυρίζονται φυσικά το αντίθετο. Το ποσό των 40 εκ. και μιας λίρας σύμφωνα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, καλύπτει τη ρήτρα και η πρώτη κίνηση που θα κάνουν θα είναι να απευθυνθούν στην Πρέμιερ Λιγκ, η οποία καλείται να πάρει μια απάντηση.

Αν πάντως δεν δικαιωθεί εκεί ο Σουάρες, τότε έχει παρθεί η απόφαση να πάει στα δικαστήρια τη Λίβερπουλ, προκειμένου να πάρει μεταγραφή για την Άρσεναλ.

Πηγή: England365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Αυτή τη μέρα θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή»: Η ανάρτηση του Μουζακίτη για το ντεμπούτο του στην Premier League

Σοκ στη Γιουνάιτεντ: Κλείνει αγωνιστική ημέρα εντός της ζώνης του υποβιβασμού μετά από 40 χρόνια!

FA Cup: Το πέναλτι που κανείς δεν κατάλαβε αν μπήκε ή όχι - Η ομίχλη «εξαφάνισε» τη διαδικασία!

Ταπείνωσε τη θλιβερή Σίτι και χαμογέλασε ξανά η μεταμορφωμένη Νότιγχαμ!

Με οδηγό Έντεγκααρντ η Άρσεναλ του Τζόλη λύγισε τη Χαλ των Τζολάκη και Μουζακίτη!

Ο Μουζακίτης έκανε το ντεμπούτο στην Premier League κόντρα στην Άρσεναλ του Τζόλη

Η Λιντς σόκαρε την Τότεναμ και την άφησε... εξοργισμένη με τη διαιτησία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η νίκη με τη Ρόμα έδωσε χρόνο στον Κάρικ

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Αν δεν ήταν εκεί η Κάθι, ίσως ο διαιτητής εκεί ψηλά να είχε σφυρίξει τη λήξη»

Ο Μπάρι ήθελε να κάνει δώρο τη νίκη στον Μόγιες για την ιστορία που έγραψε στον πάγκο της Έβερτον!