Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ απέναντι στον Πανναξιακό.

Το αφεντικό της «Ένωσης» μίλησε στους παίκτες για τη χρονιά που πέρασε στη Γ’ Εθνική, τους ευχήθηκε καλές διακοπές και έστειλε μήνυμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Τελείωσε μια χρονιά που ήταν δύσκολη για την ιστορία της ΑΕΚ, λόγω της κατηγορίας που παίζαμε. Η ομάδα αποφάσισε να συνεχίσει με τον Τραϊανό Δέλλα. Να έχετε καλό καλοκαίρι και να επιστρέψουμε τη νέα σεζόν για να πάμε ακόμα καλύτερα και να γυρίσει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

TAGS: A.E.K.