Μετά τον Κρις Γουόρεν, η ΑΕΚ ανακοίνωσε και την αποδέσμευση του Όου Ντι Ανοσίκε. Σε αντίθεση με τον πρώτο, όμως, ο Αμερικανός σέντερ δεν φεύγει φιλικά.

Η λύση του συμβολαίου του έγινε μονομερώς, καθώς η πλευρά του παίκτη πρόβαλε αξιώσεις που ήταν παράλογες.

Οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, με την «Ένωση» να καταγγέλλει και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του παίκτη.

Ο Ανοσίκε είχε απογοητευτικές επιδόσεις στα εννιά ματς που έπαιξε στην ΑΕΚ, μετρώντας 1,6 πόντους και 4,4 ριμπάουντ σε 11 λεπτά κατά μέσο όρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Με ένα χέρι τώρα, το πάνω χέρι αργότερα»: Ούτε ο τραυματισμός δεν εμποδίζει τη δουλειά του Χέιζ-Ντέιβις

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Ναν: «Μας λείπεις, σε περιμένουμε για να συμπληρωθεί το παζλ»

Ρογκαβόπουλος με αιχμή προς τους επικριτές του: «Χοντρός και τεμπέλης»

Ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του Ερτέλ η ΑΕΚ

Κάλεσμα Διαμαντίδη στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Το τουρνουά ''Παύλος Γιαννακόπουλος'' έρχεται σπίτι μας»

Λιόλιος για Αντετοκούνμπο: «Ήταν ζήτημα προστασίας του παίκτη, ο Σπανούλης μίλησε με τον κόουτς των Χιτ»

ΑΕΚ: Τενοντίτιδα ο Μπάρτλεϊ

Λιόλιος για διαιτησία: «Το θέμα το πυροδοτούν όσοι θέλουν να την ελέγχουν…»

Λιόλιος για Εθνική μπάσκετ: «Στην αρχή έκανα λάθη - Κυλά άλλο αίμα μέσα στον Σπανούλη»

Λιόλιος για υπόθεση με Προμηθέα: «Είχα δικαίωμα να είμαι πρόεδρος - Κρεμάνε ανθρώπους στα μανταλάκια»

TAGS: A.E.K.