Μια απρόσμενη επίσκεψη υπήρχε στη διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League.

Στα γραφεία της ΚΕΔ βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συνοδευόμενος από τον Μάνο Παπαδόπουλο. Η παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πιθανότατα συνδέεται με την αντίδραση των «πράσινων» για το μη ορισμό των διαιτητών Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου σε αγώνες του Ολυμπιακού μετά τον μεταξύ τους ημιτελικό Κυπέλλου τον Φεβρουάριο.

Υπενθυμίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανακοινώσει πως αν οι συγκεκριμένοι τρεις διαιτητές βρεθούν ξανά στο δρόμο τους, δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν. Ο Παναθηναϊκός είχε αντιδράσει και στην τελευταία κλήρωση, μέσω του Μάνου Παπαδόπουλου, για την απουσία των συγκεκριμένων διαιτητών από τους αγώνες του Ολυμπιακού τονίζοντας πως αν κάθε ομάδα αποκλείει διαιτητές κατ’ επιλογήν, τότε το πρωτάθλημα θα γίνει άνω-κάτω.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube