Η Βουλιαγμένη ανακοίνωσε το ρόστερ της για την νέα αγωνιστική σεζόν, στο οποίο συμπεριέλαβε και την Αλεξάνδρα Ασημάκη!

Η κίνηση αυτή της ομάδα της Βουλιαγμένης –αν και κατά κάποιους θεωρείτο αναμενόμενη- ήρθε να περιπλέξει αρκετά τα πράγματα στο μέλλον της διεθνούς πολίστριας, καθώς η ίδια έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό!

Έτσι οι ερυθρόλευκοι και η Ασημάκη αυτόματα μπαίνουν στα χαρακώματα με την Βουλιαγμένη!

Η διαφωνία των δύο πλευρών έχει να κάνει με τον κανονισμό της δεκαετίας στο πόλο. Βάσει αυτού η Ασημάκη και ο Ολυμπιακός υποστηρίζουν ότι έχει συμπληρωθεί το διάστημα των δέκα ετών, κι έτσι η παίκτρια είναι ελεύθερη να συνεχίσει την καριέρα της σε ομάδα της αρεσκείας της.

Σημείο αναφοράς όμως σε αυτό είναι ο δανεισμός της Ασημάκη, στην ισπανική, Αλκοκόρν, την αγωνιστική σεζόν 2006-7 με την οποία κατέκτησε και το Κύπελλο.

Η Βουλιαγμένη υποστηρίζει ότι λόγω του δανεισμού της Ασημακή, η δεκαετία δεν έχει συμπληρωθεί και μάλιστα, ότι ο χρόνος παραμονής της στην ομάδα, με την επιστροφή της είχε αρχίσει να μετρά από το «μηδέν».

Πλέον, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η Βουλιαγμένη να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι βάσει κανονισμών εάν κριθεί ότι η Ασημάκη δεν είναι ελεύθερη και δεν έπραξε νόμιμα υπογράφοντας στον Ολυμπιακό, τότε μπορεί να τιμωρηθεί με αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, στον οποίο –φυσικά- και συμπεριλαμβάνεται και η συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα πόλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube