Σε όλα τα επίπεδα έχει δρομολογήσει ο ΠΑΟΚ τη σύγκρουσή του μ’ αυτά που θεωρεί κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκτός των κινήσεων του στο εξωτερικό (με την καταγγελία Ολυμπιακού, Αστέρα και Ατρομήτου στην UEFA) ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει κλιμακώσει τις ενέργειές του και σε εγχώριο επίπεδο.

Εδώ και καιρό οι Θεσσαλονικείς έχουν εκφράσει τις ενστάσεις τους στη Σούπερ Λίγκα για τον τρόπο που χειρίζεται η διοργανώτρια σημαντικά θέματα όπως η χορηγία του πρωταθλήματος και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Στο δεύτερο εξ αυτών, για παράδειγμα, δεν έχουν πάρει απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν καταθέσει για τη διαδικασία κοστολόγησης, αξιολόγησης και διακίνησής τους στο εξωτερικό.

Το ίδιο συνέβη, δε, και με την ερώτηση γιατί η διαπραγμάτευση με τον ΟΠΑΠ δεν έγινε νωρίτερα, ώστε να είχε αποφευχθεί η μειωμένη προσφορά που έγινε εν μέσω των κρίσιμων εξελίξεων και είναι 4 εκατ. ευρώ μικρότερη απ’ το λειτουργικό κόστος των πρωταθλημάτων. Εξάλλου, στον ΠΑΟΚ θεωρούν απαράδεκτο ότι δεν έχει διατεθεί αναλυτικό εξοδολόγιο στις ίδιες τις ομάδες για να δουν τι μπορούν να κόψουν.

Για όλα αυτά τα ζητήματα, αλλά και όλα τα άλλα που θα εξεταστούν στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας την Τετάρτη, ο «δικέφαλος» θα εκφέρει φυσικά άποψη διαμέσου του Δημοκράτη Παπαδόπουλου (που θα παρευρεθεί ως μέλος της διοίκησης με δικαίωμα ψήφου) αλλά και του Γιώτη Παναγιωτά, που έχει αναλάβει το θέμα των συμβολαίων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των χορηγιών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Έχει πάρει φωτιά το email της ΠΑΕ Ολυμπιακός»

Το «παρών» στο Ιωνικό Κέντρο έδωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος

Παγκάκης: «Ο Παναθηναϊκός στοχεύει σε δύο κινήσεις μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας»

Κετσετζόγλου: «Δύσκολα μεταγραφή ως τις 15/6, αλλά πιθανώς και δύο μέσα στο μήνα-Αισιοδοξία για Γιόβιτς»

Σταματέλος: «Μόνο αν ο Γιαννούλης χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουν ξανά οι επαφές»

Δεσύλλας: «Απόφαση Νίστρουπ η αποχώρηση Μπακασέτα από τον Παναθηναϊκό – Το βάρος στην απόκτηση χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα δείχνουν διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου - Έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης»

Αστέρας ΑKTOR: Ο Μίτροβιτς πάει Βοϊβοντίνα

Κρίσιμες ώρες για Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: Επιμένει πως δεν θέλει να φύγει, πιέζει η Αλ Σαντ

«Ο Μαρινάκης κάνει Γενικό Διευθυντή τον Τονιότσι σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και Ρίο Άβε»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.