Σε επτά παιχνίδια του ΠΑΟΚ απουσίασε συνολικά ο Χοσέ Κάνιας, ο οποίος από την προηγούμενη εβδομάδα έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Βλάνταν Ίβιτς είχε αποφασίσει να προφυλάξει τον Ισπανό μέσο στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πρόθεσή του είναι να τον επαναφέρει σταδιακά στις υποχρεώσεις του «Δικεφάλου του Βορρά».

Όλα δείχνουν ότι ο 30χρονος μέσος δεν θα παίξει ούτε στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Τσίμιροτ και τον Σάχοφ να είναι το πιθανό δίδυμο στον άξονα της «ασπρόμαυρης» μεσαίας γραμμής.

Υπάρχει το ενδεχόμενο, ωστόσο, αν ο Ίβιτς επιλέξει σχήμα 4-3-3, ο Κάνιας να παίξει ως αμυντικός χαφ με τον Βόσνιο και τον Ουκρανό ως εσωτερικούς μέσους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!

Μήνυμα συσπείρωσης από Νταβέλη: Παρών στις προπονήσεις πριν τον «τελικό» της ΑΕΛ Novibet με τον Παναιτωλικό

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.