Ο Θανάσης Στάικος τόνισε πως δεν μπορείς να αντιδράσεις όταν δέχεσαι δύο γκολ μέσα σε δέκα λεπτά στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, θεωρεί πως στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε κάπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, ζήτησε να ασχοληθούν με το επόμενο ματς κόντρα στον Βόλο και θεωρεί κέρδος τη χρησιμοποίηση κάποιων παικτών από τις Ακαδημίες του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Αναλυτικά: «Όταν ξεκινάς με 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο μέσα στην Τούμπα δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις. Όντως, επηρέασε πάρα πολύ και ήταν καθοριστικό. Ο ΠΑΟΚ έλεγχε την κατάσταση σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε μία αντίδραση, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ για να ξαναμπούμε στο ματς. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας και το μυαλό μας είναι στον αγώνα με τον Βόλο».

Για την αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών: «Στα τελευταία λεπτά χρησιμοποιήθηκαν δύο νέα παιδιά, αλλά το κέρδος είναι ότι αξιοποιήσαμε παιδιά των Ακαδημιών και στην αρχική ενδεκάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μια ανάσα από την επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς έως το 2029 είναι η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: ΠΑΣ