Στην πασίγνωστη ταινία του 1981, «Η μεγάλη απόδραση των 11», συμμετείχε ο μάγος της μπάλας Πελέ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο τερματοφύλακα.

Στην υπόθεση της ταινίας, φυλακισμένοι Άγγλοι και Αμερικανοί σύμμαχοι σε στρατόπεδο συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πολέμου ετοιμάζονται για έναν αγώνα ποδοσφαίρου κόντρα σε μία ομάδα των Ναζί. Πελέ και Σταλόνε κόντρα σε Γερμανούς ναζιστές.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, με ιταλικές ρίζες, στην προώθηση της τελευταίας του ταινίας «Grudge Match», αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της προ 40 ετών ταινίας, με πρωταγωνιστές εκείνον και τον 80χρονο σήμερα Βραζιλιάνο, έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Μιλώντας στο BBC ο 74χρονος σήμερα «Sly», είπε για το σουτ του Πελέ: «Τι σουτ ήταν αυτό; Ακόμη έχω σπασμένο δάχτυλο στην προσπάθειά μου να σταματήσω ένα πέναλτι που εκτέλεσε. Έβαλε ένα ζευγάρι παπούτσια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία είχαν χαλύβδινη μύτη και η μπάλα ήταν σαν κανόνι! Ήταν διπλάσιο το βάρος από αυτό που είναι σήμερα! Με προειδοποίησε μάλιστα πού θα έστελνε τη μπάλα στο πέναλτι. Ακόμη κι έτσι, δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα, παρότι την έστειλε εκεί ακριβώς που είπε. Εκτέλεσε ξανά και έσπασε ένα παράθυρο στους στρατώνες όπου γυρνούσαμε την ταινία».

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Πακιστάν για το αγνοούμενο Boeing 737 – Δραματική η τελευταία εικόνα από τα ραντάρ

Οταν ο Τζεφ Μπέζος έδινε το 1% της Amazon για 50.000 δολάρια, αλλά οι περισσότεροι του έλεγαν «όχι»

Θρίλερ με το διπλό φονικό στο Αίγιο - Η μητέρα φέρεται να σκότωσε τον γιο της

Αγωνία για την τύχη της Ελληνίδας που βρέθηκε ζωντανή μετά τον φονικό σεισμό στην Βενεζουέλα

Ημαθία: Κτηματικές διαφορές πίσω από αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό στην Ημαθία - Στον εισαγγελέα 47χρονος

Μια σύλληψη για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια στα Τρίκαλα

Κατάρρευση στα Πετράλωνα: Τα συντρίμμια καθυστερούν την αυτοψία - Προβληματισμός για την υγειονομική διάσταση

Aλλάζουν τελικά οι σπουδές στο εξωτερικό τη ζωή των φοιτητών;

Στους 21 οι νεκροί από την κατολίσθηση στην επαρχία Γκανσού στην Κίνα

Αιματηρή συμπλοκή, μετά τα μεσάνυχτα, στη Λάρισα – Δύο ανήλικοι στο νοσοκομείο