Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό, μεταγραφικό και… διαιτητικό επίπεδο, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν ήταν ο Ολυμπιακός αυτός που θα ήθελαν οι άνθρωποί του, ο Κορμπεράν, οι συνεργάτες του και φυσικά η διοίκηση. Ο προπονητής έκανε ροτέισον, αφού ακολουθεί το παιχνίδι με την Πέμπτη και προερχόταν από παιχνίδι στη Γαλλία. Ο Ολυμπιακός μοντάρεται εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το πρώτο ημίχρονο το πέταξε κυριολεκτικά, στο β’ μπήκαν παίκτες με ποιότητα. Άργησε να πετύχει το στόχο του, να κάνει δηλαδή το παιχνίδι και να επιβάλλει το ρυθμό του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Όλα αυτά έχουν το τίμημά τους, να μην βρίσκει ομοιογένεια ο Ολυμπιακός και να βγάζει την ποιότητά του στο γήπεδο. Ο Φωτιάς ήταν απαράδεκτος για τις καθυστερήσεις που έδειξε, ήταν πολύ λίγες σε σχέση με τις καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του Βόλου κοντά στο τέλος του αγώνα. Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός επαναλαμβάνω πως κάνει προετοιμασία εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Ελ Αραμπί έχει τα θέματά του».

Σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες για επιστροφή Κασάμι, υπογράμμισε: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Ψάχνουμε και 6. Δεν γίνεται να μείνει μόνος ο Εμβιλά, θα σκορπίσει, για αυτό λέω ότι ψάχνουμε και εξάρι. Τη δουλειά του Εμβιλά θα την κάνει ένα εξάρι και για αυτό ψάχνει τον συγκεκριμένο παίκτη».

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Ψάχνει και τερματοφύλακα. Όλοι αυτό λένε (για Πασχαλάκη). Μέχρι σήμερα δεν προκύπτει κάτι από το ρεπορτάζ, αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω… Θα ήθελα κάτι καλύτερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube