Απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή από την αγορά των ελεύθερων, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση παίκτη που θα αγωνίζεται αποκλειστικά στην εν Ελλάδι υποχρεώσεις της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, επισήμανε πως «το επόμενο βήμα (για τον Ολυμπιακό) είναι να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή συμβολαίων στους παίκτες που υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για εκείνους, όπως ο Καμαρά, Ελ ο Αραμπί, ο Σα και ο Σισέ. Για παίκτες που τον Γενάρη ή το καλοκαίρι θα απασχολήσουν ξανά τη διοίκηση με το ενδεχόμενο ενδιαφέρον».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Αντίνο ενημέρωσε τους ανθρώπους της Γοδόι ότι θέλει να υπογράψει στον Παναθηναϊκό»

Εκτός Κρίζμανιτς, Φούντας στον ΟΦΗ

Παρελθόν από την ΑΕΛ Novibet ο Μπαγκαλιάνης

Ενεργοποιήθηκε η οψιόν που υπήρχε στη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Σάρλοτ για τον Μπιέλ

Τσακίρης: «Καμία κρούση για Πένραϊς, δεν τον πουλάει η ΑΕΚ - Το σκεπτικό Νίκολιτς για την 11άδα με Άρη»

Τσορμπατζόγλου: «Βασικός ο Γιακουμάκης στο Αγρίνιο για τον ΠΑΟΚ - Έκπληξη να ξεκινήσει ο Ζαφείρης»

Τσανάκας: «Πιθανό να ζητήσει αναβολή με Asteras AKTOR ο Ολυμπιακός - Κοιτάζει την περίπτωση του Λουίς Εντουάρντο»

Δεσύλλας: «Παιχνίδι τακτικής και όχι ποδοσφαιρική διαπραγμάτευση από τον Μανσούρ - Όλα τα δεδομένα στο σίριαλ Αντίνο»

Θρίλερ με Αντίνο: «Η Γοδόι δεν θέλει συνιδιοκτησία και ζητά 12 εκατ. ευρώ για να τον δώσει», γράφει ο Γκρόβα!

Πουλάει χαφ στη Λάτσιο ο Άγιαξ που ενδιαφέρθηκε για τον Μαρίν της ΑΕΚ