Τους λόγους που η μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό φαίνεται πως δεν προχωρά ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Πέρα από τις γνωστές αντικειμενικές δυσκολίες, που έχουν να κάνουν με το τεράστιο κόστος της κίνησης αλλά και το έντονο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ, υπάρχει ένας ακόμη λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να κάνουν πίσω. «Η στάση της Έβερτον έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια, γιατί δεν κάνουν σαφείς τις προθέσεις τους, δεν λένε ότι θέλουμε το τάδε ποσό για τον Μιραλάς και ο Ολυμπιακός δεν θέλει να γίνει σίριαλ η υπόθεση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις υπόλοιπες μεταγραφικές αναζητήσεις των πρωτοπόρων της Super League, από το θέμα Τοροσίδη μέχρι κι αυτό του αριστερού μπακ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube