Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Ρέιντζερς, για την 4η αγωνιστική της League Phase του Europa League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με μία προπόνηση να απομένει, ένα είναι το δίλημμα: Το αριστερό άκρο της άμυνας. Χθες ο Πιρόλα προπονήθηκε κανονικά και ο Μεντιλίμπαρ θέλει να τον δει και σήμερα. Ο Μεντιλίμπαρ είναι μεταξύ Πιρόλα και Κοστίνια. Αν παίξει ο Πιρόλα, θα πάει ο Κοστίνια δεξιά και ο Ροντινέι εξτρέμ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι ένα σύστημα που το έχουμε δει και με την Μπράγκα και με τη Μάλμε. Και με τα αποτελέσματα και με τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού. Επειδή έχει καλό παιχνίδι από τα πλάγια η Ρέιντζερς, το ανασταλτικά είναι ένας ακόμα λόγος για να περιμένει ο Βάσκος πώς θα παρατάξει τον Ολυμπαικό σε πρόσωπα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αν παίξει ο Κοστίνια αριστερά και ο Ροντινέι δεξιά, θα παραμείνει στα εξτρέμ ο Βέλντε, παρά τα παράπονα που είχε από εκείνον ο Μεντιλίμπαρ. Του έκατσε στραβά το γεγονός πως ο Νορβηγός δεν έδωσε την πάσα στον Ζέλσον. Εκτός και αν δούμε Μασούρα, επειδή τον θεωρεί τον καλύτερο εξτρέμ ο προπονητής, και να δώσει βοήθειες στα μετόπισθεν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»