Το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου κατάκτησε και μαθηματικά το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με την είσοδο του Ελ Αραμπί, του Αγκιμπού και του Γκάρι Ροντρίγκες, ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα. Στο πρώτο μέρος Δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα, να την κυκλοφορήσει και με εξαίρεση μία ευκαιρία με τον Καμαρά, δεν θυμάμαι κάποια άλλη ευκαιρία σε αυτό το σημείο. Υπήρξαν και κάποιες αντεπιθέσεις, που στην τελική πάσα οι παίκτες δεν λειτούργησαν όπως θα ήθελε και ο Μαρτίνς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Τώρα, κλείνει η σεζόν με τέσσερις δυνατούς αντιπάλους και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι εκείνο που ξεχωρίζει. Ο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που μέχρι τώρα δεν έχουν παίξει αρκετά ή δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θα φύγω… δεν θέλω να κλαις, θέλω να γελάς»: Το σπαρακτικό αντίο της Ιωάννας Άντζα στον πατέρα της!

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»

Αρχηγών συνέχεια: Έδεσε και Σταυρόπουλο ο Ατρόμητος!

Αθανασίου: «Καθοριστική για τον σχεδιασμό η άφιξη Νίστρουπ - Οι υποθέσεις Ράστοντερ, Ζαγαρίτη και οι μεταγραφές»

Ολυμπιακός: Σημαντική αλλαγή για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας

Τσακίρης: «Η εισήγηση Νίκολιτς-Ριμπάλτα για τις πωλήσεις στην ΑΕΚ - Ποιο νεαροί θα πάνε στην προετοιμασία»

Τσορμπατζόγλου: «Κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά για Λουτσέσκου - Όλα ανοιχτά για τον αθλητικό διευθυντή»

Δεσύλλας: «Ο Ζαγαρίτης, ο τερματοφύλακας και τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Το ΟΚ του Λόπεθ και τα χαρακτηριστικά του έτερου χαφ»