Έναν πιο έμπειρο διαιτητή από τον Κωνσταντίνο Κατοίκο θα επιθυμούσε να οριστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τη Λαμία (19/2, 16:00) ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε διαμαρτυρία στην ΕΠΟ, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα», των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη.

Παράλληλα, μίλησε για τα πλάνα του Μίτσελ, τονίζοντας ότι «ψάχνουμε» ανάμεσα σε Μπα και Ντόη τον παρτενέρ του Παπασταθόπουλου στην άμυνα, ποιος από τους Ρέαμπτσιουκ-Ραμόν θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο, ενώ ένας από τους.... γνωστούς μεσοεπιθετκούς θα μείνει εκτός.

Ακούστε όσα είπε:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR