Ο Χαβιέρ Καγέχα και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι δύο ονόματα που έχουν έρθει τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, πέρα από τις επιλογές των Άντονι Ιραόλα και Χοσέ Μπορδαλάς, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήρθαν στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες δύο προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο Κορδόν, ο Καγέχα και ο Ζαρντίμ. Ο πρώτος είναι στη Λεβάντε και δίνει μπαράζ ανόδου στη La Liga, επομένως μπορεί να αργήσει αυτή η υπόθεση. Ο Πορτογάλος δεν έχει ανανεώσει με την Σαμπάμπ και όσο δεν υπογράφει, είναι στη λίστα, αλλά όχι στην κορυφή. Περιμένουμε τη συνάντηση του Κορδόν με τον Μαρινάκη, που μπορεί να γίνει ακόμη και σήμερα», τόνισε.

Σχετικά με την πρόταση στον Σεντρίκ Μπακαμπού, που αποκάλυψε το sport-fm.gr, είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον Μπακαμπού και δεν θα ανέβει άλλο. Του δίνει με τα μπόνους πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο, αλλά αν ισχύει η πρόταση από την Αλ Νασρ του Ντουμπάι για 2,5 εκατ. είναι πολύ δύσκολο να μείνει».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube