Στην παρουσία του Κώστα Φορτούνη στις αρχές της φετινής σεζόν αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος στο σχόλιό του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι καλύτερος από την εικόνα που παρουσίασε με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο του Ολυμπιακού και υπογράμμισε πως για τις δύο σεζόν που ακολούθησαν δεν ευθύνεται μόνο εκείνος για την απόδοσή του. «Θυμηθείτε ποιους είχε πέρσι και πρόπερσι γύρω του», είπε.

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Νάτχο, Γκιγέρμε και Τουρέ, ο Νίκος Σταματέλος ανέφερε πως υπάρχουν ήδη παίκτες στην «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή (Καμαρά – Μπουχαλάκης) που πηγαίνουν καλά και δεν πρέπει να υπάρχουν ερωτηματικά αν o Πέδρος Μαρτίνς δεν χρησιμοποιήσει τους δύο πρώτους άμεσα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάνγκουα: «Στόχος το πρωτάθλημα - Είμαι χαρούμενος για την καλή δουλειά που κάνουμε»

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»