Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την είδηση πως η ομάδα «έδεσε» τον Χάμες Ροντρίγκες και ενόψει της προετοιμασίας στην Ισπανία, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Για τον Χάμες, εκείνο που προκύπτει είναι πως το πιο σημαντικό. Έτσι κι αλλιώς, η συμφωνία ήταν 1+1 υπέρ της ομάδας, αλλά δεν μπορείς να ανανεώσεις έναν παίκτη αν δεν θέλει. Είναι πολύ καλό το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών. Και ο Χάμες δείχνει χαρούμενος και του αρέσει να παίζει μπροστά τον κόσμο του Ολυμπιακού. Και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Αναφορικά με τις προσθαφαιρέσεις που επίκεινται στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, υπογράμμισε: «Από εκεί και πέρα, ακούγονται πάρα πολλά για ονόματα που έρχονται, ονόματα που φεύγουν. Με εξαίρεση τον Μαντσίνι, που δείχνει αρκετά προχωρημένο, είναι κρίσιμη η τρέχουσα εβδομάδα, καθώς θα ανακοινωθεί η αποστολή για την Ισπανία. Είναι σε άδεια οι παίκτες και τώρα που θα επιστρέψουν, θα μάθουμε περισσότερα. Για τον Μαρσέλο υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα: για τη Ρεάλ, από Τουρκία και από την πατρίδα του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube