Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και της πρώτης αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ στο Europa League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε ακόμα τον Φρέιρε. Είναι τρεις προπονήσεις μέχρι το ντέρμπι, δεν παίζει ο Ντόη με τη Γουέστ Χαμ. Λογικά τώρα που μιλάμε, το δίδυμο είναι Ντόη-Ρέτσος. Περιμένουμε κάθε προπόνηση για τις αποφάσεις του προπονητή. Μπορεί να τον χρειαστεί για ένα διάστημα στο ντέρμπι και να ανεβάσει ρυθμό ενόψει Γουέστ Χαμ. Και ο Ορτέγκα φαβορί για το αριστερό άκρο της άμυνας έναντι του Κίνι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται να πειράξει κάτι στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, αν και απουσίαζαν οι διεθνείς και ο Ελ Καμπί και ο Γιόβετιτς θα συμμετέχουν στην προπόνηση μετά τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους. Ο Μασούρας είχε συνεχόμενα ματς και με την Εθνική, και μένει να φανεί η κατάστασή του», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Μιλάμε για μία ΕΠΟ, που προσπαθεί να μας πείσει ότι ο νέος αρχιδιαιτητής ψάχνει να βρει τον διαιτητή του ντέρμπι... Πότε ο αρχιδιατητής επέλεξε εκείνος διαιτητής σε τέτοιου είδους ντέρμπι!».

Ακούστε τι άλλο είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube