Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της «μάχης» με τη Γουέστ μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη, αναφέρθηκε στο πλάνο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, κάνοντας την εκτίμηση ότι ο Έσε θα είναι στην αρχική ενδεκάδα.

Παράλληλα, για το κέντρο της άμυνας επεσήμανε ότι η λογική λέει πως θα είναι ο Πορόσο δίπλα στον Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας, με τον Ντόη να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής και τον Φρέιρε να είναι ανέτοιμος. Επιπλέον, ανέφερε ότι ο Ορτέγκα έχει περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας σε σχέση με τον Κίνι.

Επιπλέον, μίλησε για το ενδεχόμενο να ενισχύσει τα χαφ του ο 42χρονος τεχνικός, προσθέτοντας έναν παίκτη, ώστε να μην υπάρχουν τόσα κενά στο κέντρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σχεδόν ίδιος κόσμος για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στις μάχες των playoffs του Europa League

Τετέι: «Ονειρικό το ευρωπαίκό ντεμπούτο μου»

Δεσύλλας: «Εμφάνιση επιθετικού με εμπειρία από τον Τετέι - Μπορεί να πατήσει στην εμφάνιση αυτή ο Παναθηναϊκός»

Οι πιθανότητες των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League

Στα υποψήφια για γκολ της βραδιάς στο Europa league των Τεττέη, Γερεμέγεφ

Μπενίτεθ: «Πάμε στην Τσεχία για τη νίκη, θετικά όλα τα σημάδια για Τετέι - Θέλω να μείνω και να μπω στο νέο γήπεδο»

Τετέι: «Έχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω εδώ, απόψε δικαιώθηκα - Πιστεύω ότι μπορώ να γίνω ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Αντίνο: «Όμορφη εμπειρία η πρώτη μου ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό - Το παιχνίδι μάς αφήνει πικρή γεύση»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού και την ήττα του ΠΑΟΚ

Κυριακόπουλος: «Μετά το 1-1 ξυπνήσαμε»