Στην εικόνα που έβγαλε ο Ολυμπιακός και κατά του Πανσερραϊκού στον αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο Νίκος Σταματέλος, μεταφέροντας το ρεπορτάζ της ομάδας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όταν έρχονται από τον πάγκο οι Ταρέμι και Ποντένσε, τότε θα μπορούσε να ζητήσει περισσότερα πράγματα ο Μεντιλίμπαρ» ήταν το σχόλιό του, υπογραμμίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν σε καλή κατάσταση και με αυτή πορεύονται για την πρώτη τους αγωνιστική υποχρέωση στο Champions League κόντρα στην Πάφο.

Ο Ζέλσον, ανέφερε, δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις. Ο Στρεφέτσα συγκεντρώνει πιθανότητες να ξεκινήσει ως βασικός, ενώ αβέβαιη παραμένει η συμμετοχή του Ποντένσε -είτε από την αρχή του αγώνα είτε ως αλλαγή κατά τη διάρκειά του.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube