Το δικό του σχόλιο για τη σημαντική νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όταν κάνει τόσες φάσεις, βλέπεις ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός είχε εξαιρετική λειτουργία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και βρήκε φάσεις απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήταν τόσο προσεκτικοί όσο έπρεπε οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ, πριν το 2-1 του Κωστούλα, είχε την ευκαιρία με τον Τάισον και στη συνέχεια υπάρχει η ποιότητα των παικτών, όπως η πάσα του Μάρτινς στο Κωστούλα, όπως και το τελείωμα του Κωστούλα, με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον αμυντικό και που βρίσκει δίκτυα. Αν δεν τον ξέρεις, πιστεύεις πως πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή, που θέλει να τελειώσει τη φάση όπως θέλει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, και τον αδικεί το 2-1 και πήρε αυτό που ήθελε, τη νίκη. Βασικός στόχος του Ολυμπιακού ήταν να πάει στη Φιλαδέλφεια με τη διαφορά να είναι στη χειρότερη στους δύο βαθμούς από την ΑΕΚ. Και τώρα έχει δύο ντέρμπι μπροστά του», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα επερχόμενα ματς με την ΑΕΚ, στο Κύπελλο Ελλάδας και το πρωτάθλημα, και τη διαχείριση που καλείται να κάνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος