Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος μέσω της εκπομπής «Πρεσάρισμα» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σε συζήτηση με τους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο έγινε κουβέντα για το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για τον Κοντεκά του ΟΦΗ.

Ακολούθως αναφέρθηκε στην επιστροφή του κόσμου στο «Γ. Καραϊσκάκης» έπειτα από τέσσερις μήνες, αλλά και στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, αλλά και στις σκέψεις ενόψει του αγώνα με την Πάφο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα του Champions League. Τι είπε για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Πασχαλάκης κόντρα στους Σερραίους (αφού ο Τζολάκης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην κυπριακή ομάδα), αλλά και για τις επιλογές στα εξτρέμ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Τζόκα κόντρα στην Κηφισιά ο Βόλος

Γιόρτασε την ανανέωση με εκπληκτική κεφαλιά ο Ελ Κααμπί και έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο!

Το παρ' ολίγον αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στο δοκάρι του ΟΦΗ

Το πανό των φίλων του ΟΦΗ στο Πραγκρήτιο για τον δολοφονημένο οπαδό του ΠΑΟΚ

Με Νασιμέντο και επιστροφή Ποντένσε η 11άδα του Ολυμπιακού στην Κρήτη

Ατρόμητος: «Ξανά βροντερό ''παρών'' από τον 12ο παίκτη - Μόνο η θύρα 1 για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ»

Επέστρεψε ο Ντέσερς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού - Χωρίς Ίνγκασον, Κυριακόπουλο, Πελίστρι η αποστολή με Παναιτωλικό

Αθανασίου: «Νίκη με Παναιτωλικό για να πάει με… αύρα στο πιο σπουδαίο ευρωπαϊκό του ματς τα τελευταία χρόνια»

Ηχηρό μήνυμα του Ατρόμητου κατά του σχολικού εκφοβισμού

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πιθανόν να ξεκινήσει με Ελίασον ή Λιούμπιτσιτς αντί του Γκατσίνοβιτς στο Περιστέρι»