Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

«Περιμένουμε αν θα υπάρξει αντίδραση για τον ορισμό του Τσακαλίδη, γιατί χθες ο Ολυμπιακός είπε ότι πρέπει να οριστεί elite διαιτητής. Είναι στα χαρακώματα με τον Λανουά ο Ολυμπιακός, δεν θα αφήσει ευκαιρία να μην κάνει επίθεση στον πρόεδρο της ΚΕΔ», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αγωνιστικά ζητήματα: «Ρεπό σήμερα, αύριο προπόνηση και αποστολή. Ο Ροντινέι προπονήθηκε χθες, ο Ποντένσε όχι στο 100%. Ο πρώτος θα είναι αποστολή, για τον δεύτερο θα δούμε την Τρίτη, αλλά νομίζω πως κανείς από τους δύο δεν θα ξεκινήσει. Ο Κοστίνια λογικά θα παραμείνει βασικός και ο Στρεφέτσα θα διεκδικήσει θέση στα εξτρέμ».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο σημείωσε ότι ο Μεντιλίμπαρ έμεινε «πολύ ικανοποιημένος» από την εικόνα της ομάδας.

Τέλος, σχολίασε και την απόφαση αναβολής του αγώνα με τον Asteras AKTOR, τονίζοντας πως αυτή δείχνει ότι ο Ολυμπιακός δίνει ξεκάθαρη προτεραιότητα στο Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube