Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε μια σπουδαία νίκη (3-2) απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό, ωστόσο του έμεινε μια πικρή γεύση στο φινάλε από το σκορ.

Κάτι που σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ένας θρίαμβος εξελίχθηκε σε αγχωτική νίκη, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να φαίνονται ξεκάθαρα στο τέλος του αγώνα πως ήταν απογοητευμένη από την τροπή του ματς.

«Να τους τραβάει ο κόσμος να πανηγυρίσουν και να είναι διστακτικοί, απογοητευμένοι, από την εξέλιξη του παιχνιδιού. Χάθηκε τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει την πρόκριση στα ημιτελικά. Γίνεται έρμαιο στις ορέξεις του Ολυμπιακού για 60 λεπτά η Φενέρ, είναι καταπληκτικός και ξαφνικά γίνεται το πέναλτι. Έχει καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά η Φενέρ, γίνονται οι αλλαγές, έρχεται και το 3-2 και παγώνει και το γήπεδο. Ένας θρίαμβος που έγινε αγχωτική νίκη, τη νίκη θα την αγοράζαμε από πριν, αλλά έτσι όπως ήρθε υπάρχει μια απογοήτευση», σχολίασε αρχικά για το ματς.

«Η λογική του Μεντιλίμπαρ είναι ότι όταν θες να περάσεις, πρέπει να βρεις γκολ. Ήταν πανηγυρική δικαίωση του Βάσκου η ενδεκάδα. Όταν είναι το ματς 3-0, συνεχίζεις ως έχει, δύσκολα θα αλλάξεις κάτι. Το ίδιο έκανε και ο Μεντιλίμπαρ. Την άλλη Πέμπτη πρέπει να σκοράρει, είδαμε ότι η άμυνα της Φενέρ δεν είναι και το Σινικό Τείχος», συμπλήρωσε.

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Σταματέλος:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Τα σημαντικά μαθήματα για τον Παναθηναϊκό από τα παθήματα και η πρόκριση στην Τσεχία»

Παναθηναϊκός: Η πρόκριση θα έρθει μέσω της άμυνας…

Αθανασίου: «Εχθρική αντιμετώπιση από την UEFA στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια»

Έντονη δυσαρέσκεια του Παναθηναϊκού από την UEFA για τις διαιτητικές αποφάσεις - «Μαρτυρούν έλλειψη σεβασμού»

Παγκάκης: «Διπρόσωπος ο Παναθηναϊκός, δεν βγήκαν οι αλλαγές Νίστρουπ – Με ποιότητα και άμυνα στην Τσεχία»

Οι τρεις φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρήθηκε ο Παναθηναϊκός στο ματς με την Χράντετς Κράλοβε

Football Meets Data: Φαβορί για πρόκριση ο Παναθηναϊκός-Μοιρασμένες οι πιθανότητες για ΠΑΟΚ-Σίγουρος ο ΟΦΗ

Νίστρουπ: «Γι' αυτό δεν έκανα αλλαγή στα χαφ - Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν ακυρώθηκε το 2ο γκολ της Χράντετς»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει τελειώσει ο ΠΑΟΚ που γνωρίζαμε, πάει για κάτι καινούργιο - Τουλάχιστον να έχει Ευρώπη...»

Αναμονή στον Παναθηναϊκό για τον τραυματισμό του Τσάπρα