Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε ο Μάρκο Στάμενιτς, μιλώντας για το πώς κυλά η προσαρμογή του και για το τι ζητάει από εκείνον ο Μεντιλίμπαρ, ενώ ξεκαθάρισε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, όντας έτοιμος να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προσαρμογή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σε έναν φανταστικό σύλλογο, ανάμεσα σε υπέροχους ανθρώπους που με υποδέχθηκαν τόσο καλά. Η Αθήνα είναι υπέροχη, έχει πολλά πράγματα να κάνεις. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, αλλά όλοι με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ και είμαι χαρούμενος εδώ. Είχα μια αναποδιά στην αρχή με έναν μικροτραυματισμό αλλά τώρα έχω επιστρέψει και είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο».

Για το τι ζητάει από αυτόν ο Μεντιλίμπαρ: «Υπάρχει το εμπόδιο της γλώσσας γιατί εγώ μιλάω αγγλικά και αυτός ισπανικά, αλλά προσπαθώ να μάθω ισπανικά. Επίσης, υπάρχουν άνθρωποι που μας βοηθούν με την μετάφραση και περνούν το μήνυμα. Ως προς το τι ζητάει από εμένα, αγωνίζομαι στη μεσαία γραμμή και όπως ξέρετε είναι πολλές οι απαιτήσεις στη συγκεκριμένη θέση, τόσο για το επιθετικό όσο και για το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Πότε να παίζω άμεσα, πότε να ηρεμώ το παιχνίδι. Γενικώς χτίζουμε μια καλή σχέση και νομίζω πως βρίσκομαι σε καλό δρόμο ώστε να αφομοιώσω όλα αυτά που θέλει ο προπονητής».

Για το ματς με την Athens Kallithea: «Φυσικά θέλουμε να νικήσουμε. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες από το φετινό πρωτάθλημα, το Κύπελλο και από την παρουσία μας στην Ευρώπη. Ξεκινήσαμε με νίκη και αυτό θέλουμε να κάνουμε όλη τη χρονιά. Ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Έζησα λίγο την ατμόσφαιρα στο φιλικό με τη Νότιγχαμ, αλλά πραγματικά περιμένω το παιχνίδι της Δευτέρας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άναψαν τα αίματα μεταξύ των παικτών του Άρη και του ΠΑΟΚ στο φινάλε του ντέρμπι

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ είχε μόνο να χάσει στις Σέρρες, αλλά έκανε το καθήκον της»

Λουτσέσκου: «Παλέψαμε πάνω από το όριο, αλλά μας έλειψε το γκολ»

Συγκίνηση και σιωπή για τους 21 που δεν γύρισαν ποτέ: Το τελετουργικό στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την τραγωδία της Θύρας 7

Χιμένεθ: «Η ισοπαλία στο γήπεδό μας δεν είναι ικανοποιητική - Δεν έχουμε νίκη σε ντέρμπι, ούτε όμως ήττα στην έδρα μας»

Παβλένκα και Αθανασιάδης «μαρμάρωσαν» το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ: Αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή ο Ντεσπόντοφ

Πρώτη ήττα του Λεβαδειακού από ομάδα εκτός Big 4 - ΑΕΚ και Ολυμπιακός οι μόνοι αήττητοι

Με Ταμπόρδα, Κοντούρη και τριάδα πίσω η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό

Με 4-4-2 και Ποντένσε βασικό: Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι