Τις εξαιρετικές εμφανίσεις στη σεζόν συνέχισε η Τατιάνα Γκούσιν, που ανέβηκε πάνω από το 1,90 μ. με την πρώτη και κατέλαβε την πέμπτη θέση στον αγώνα. Η Γκούσιν νωρίτερα ξεπέρασε με την πρώτη τα 1,80 μ. και 1,85 μ., ενώ απέτυχε στα 1,94 μέτρα. Νικήτρια ήταν η Καμίλα Λιτσβίνκο με 1,97 μέτρα.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στο άλμα εις ύψος Γυναικών:



Η Σταματία Σκαρβέλη μπήκε μουδιασμένα στον σημερινό αγώνα, ωστόσο κατάφερε έστω και στην τρίτη της προσπάθεια να πραγματοποιήσει μια βολή ανάλογη των δυνατοτήτων της. Η αθλήτρια έστειλε τη σφαίρα στα 16,42 μ. και κατέλαβε την ένατη θέση.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στη σφαιροβολία Γυναικών:


Ο Μιχάλης Αναστασάκης δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και με 67,68 μ. στην τρίτη του βολή έμεινε στην όγδοη θέση. Ο αθλητής είχε ακόμη βολή στα 65,36 μ. και μία άκυρη προσπάθεια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στη σφαιροβολία Ανδρών:


Η Λίλη Αλεξούλη ταλαιπωρήθηκε για έναν ακόμη αγώνα στη σεζόν είχε πρόβλημα με την φόρα της. Η αθλήτρια στο ένα έγκυρο άλμα της προσγειώθηκε στα 5,94μ., πατώντας όμως, πολύ πίσω από την βαλβίδα. Η έμπειρη αθλήτρια έμεινε στην 10η θέση, σε έναν αγώνα, που νικήτρια ήταν η Κλαούντια Σαλμάν - Ραθ (Γερμανία) με 6,66μ.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στο άλμα εις μήκος γυναικών:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube