Καμία ριζική μεταβολή δεν υπήρξε μέσα στη νύχτα στην κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Όπως αναφέρουν ρουμανικά ΜΜΕ, ο 80χρονος προπονητής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε πριν οκτώ μέρες, του τοποθετήθηκε απινιδωτής την Τρίτη, αλλά την Παρασκευή υπέστη έμφραγμα και του έγινε ανάνηψη τρεις φορές. Του τοποθετήθηκαν πέντε στεντ, όμως τη χθεσινή νύχτα παρουσίασε επιδείνωση, με καρδιακές αρρυθμίες που δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν και μπήκε σε τεχνητό κώμα καθώς κινδύνευε η ζωή του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που ταξίδεψε με ιδιωτική πτήση στο Βουκουρέστι αμέσως μετά το χθεσινό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (0-0), βρέθηκε αμέσως στο πλευρό του. Χθες περίπου τα μεσάνυχτα αποχώρησε από το νοσοκομείο μαζί με την μητέρα του, Νέλι και μιλώντας στα ρουμανικά ΜΜΕ είπε: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση και σας ζητώ να σεβαστείτε τη στιγμή. Το προσωπικό του νοσοκομείου γνωρίζει καλύτερα να σας εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση και βγάζουν ιατρικά ανακοινωθέντα όταν είναι απαραίτητο και νιώθουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Καταλάβετέ το. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι παίκτες της Παρτίζαν φόρεσαν μπλούζες για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Σκελότο σε ρόλο… πυροσβέστη: Έσβησε φωτιά την ώρα του αγώνα στην Ελβετία

Υπουργός Υγείας Ρουμανίας για Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, η υγεία του επιδεινώθηκε»

Σε τεχνητό κώμα ο Μιρτσέα Λουτσέσκου - Ταξιδεύει αμέσως μετά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για Βουκουρέστι ο Ραζβάν

Επιδείνωση στην υγεία του Μιρτσέα Λουτσέσκου-Μεταφέρθηκε στην εντατική

Δύο γκολ και παράσταση από τον Τσακίρη στο 3-0 της Σαν Χοσέ

Ο Μέσι έκανε... ποδαρικό με γκολ-κεφαλιά στο νέο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου - «Θετικά δυναμική» η κατάσταση της υγείας του

Τραγωδία στο Περού πριν το ντέρμπι: Νεκρός και δεκάδες τραυματίες σε συγκέντρωση οπαδών της Αλιάνσα Λίμα

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Κριστιάνο: Έφτασε τα 967 γκολ και συνεχίζει

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.