Ο Παναθηναϊκός έκανε απογοητευτική εμφάνιση στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο του ρέκορντμαν Ζακ ΛεΝτέι και υπέστη μία ήττα-πισωγύρισμα με σκορ 87-75, με μοναδικό διακριθέντα τον Κώστα Σλούκα.

Μετά την αναμέτρηση, ο General Manager των Ιταλών, Χρήστος Σταυρόπουλος, μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους «PlayMakers»:

«Πολλές φορές στον αθλητισμό οι δυσκολίες σε γιγαντώνουν. Δείξαμε χαρακτήρα. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και απουσίες. Τα παιδιά ήταν λιοντάρια, παλέψανε κόντρα σε μία ομάδα υπερπλήρη. Μία ομάδα που είναι φαβορί για να είναι στο Final-Four. Παίξαμε με ψυχή και καρδία. Αξίζαμε τη νίκη. Την θέλαμε γιατί μας βοηθάει για την συνέχεια. Μας βοηθάει για την συνέχεια. Έχει πολύ δρόμο ακόμα και αυτό το δείχνει η Euroleague με τις μικρές διαφορές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Χαιρόμαστε μέχρι απόψε και αύριο ξεκινάμε από την αρχή.

Ο Νίμπο έχει σοβαρό τραυματισμό. Θα είναι σίγουρα εκτός για τους επόμενους μήνες. Ο Μίροτιτς θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το κύπελλο Ιταλίας. Ο Κοζέρ έχει έναν τραυματισμό και δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά αυτοί που είμαστε παλεύουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπόλντγουιν για Μπαρτζώκα: «Μου είπε ότι με αγαπάνε για αυτό που έκανα στον Παναθηναϊκό»

Ουόκαπ: «Είχαμε συνεχώς επιθετικό ρυθμό»

Γιασικεβίτσιους: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν προετοίμασα την ομάδα - Ίσως δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε ένα κερδίσουμε»

Μπαρτζώκας: «Εκπληκτικό παιχνίδι για 35 λεπτά - Εγώ νιώθω εξαντλημένος, σκεφτείτε τους παίκτες»

Φουρνιέ: «Ξέφυγα με τον Πανιώνιο, αυτή δεν ήταν μια ηγετική εικόνα - Ζήτησα συγγνώμη από όλους»

Πίτερς: «Πήραμε ενέργεια από τον κόσμο»

Τα highlights από την βραδιά καριέρας του Φουρνιέ και της 100άρας του Ολυμπιακού επί της Φενέρ

Η Ευρωλίγκα υποκλίθηκε στον Εβάν Φουρνιέ για την ιστορική του εμφάνιση κόντρα στη Φενέρ

«Ωδή στον παγκόσμιο παικταρά Φουρνιέ που αφυπνίστηκε»: Το σχόλιο Ζέρβα μετά τη νίκη επί της Φενέρ

Ιτούδης: «Μην το γκαντεμιάζεις… Πάμε όπως είμαστε, κανείς δεν θα ήθελε να ζει αυτό που ζούμε»