Στα λευκά έχει ντυθεί το Βουκουρέστι τις τελευταίες μέρες, το οποίο έχει βρεθεί στο επίκεντρο κακοκαιρίας, με χιονόπτωση και θερμοκρασίες υπό του μηδενός.

Κάτι όμως που δεν αναμένεται να επηρεάσει τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ κόντρα στην Στεάουα (19:45), πέρα φυσικά από το τσουχτερό κρύο, καθώς ο αγωνιστικός χώρος της «Arena Nationala» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Συγκριμένα, το χιόνι έχει απομακρυνθεί από το χορτάρι από τους υπεύθυνους του γηπέδου και λάμπες θέρμανσης έχουν επιστρατευτεί προκειμένου να μην προκληθούν ζημιές.

Μάλιστα, την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος εξήρε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ρουμάνικα μέσα, μένοντας έκπληκτος από το πόσο καλά χειρίστηκαν το θέμα της κακοκαιρίας οι άνθρωποι του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έμεινα έκπληκτος από την οργάνωση, τις συνθήκες. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους αυτού του σταδίου!

Στη βάση όπου προπονούμαστε υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες συνθήκες. Παρόλο που η θερμοκρασία είναι υψηλότερη, ο άνεμος είναι ισχυρότερος, η υγρασία είναι υψηλότερη. Το κρύο μπαίνει στα κόκκαλά σας.

Εδώ νιώσαμε μόνο θετική ενέργεια, περιμένουμε ο χλοοτάπητας να είναι άψογος χάρη σε αυτούς που έχουν αυτή την ευθύνη. Θα είναι ένας τέλειος αγωνιστικός χώρος για ένα παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο»
.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.