Ιστορική ημέρα για τη διαιτησία και γενικότερα για το ποδόσφαιρο, καθώς η Στεφανί Φραπάρ έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής σε αγώνα προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου ανδρών!

Συγκεκριμένα, η 37χρονη Γαλλίδα διεύθυνε τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ολλανδία και Λετονία στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», για τον έβδομο όμιλο των προκριματικών του Mundial.

Εξέλιξη που λίγο πολύ ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, καθώς η Φραπάρ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες σφυρίχτρες της χώρας της. Μάλιστα, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε γράψει και πάλι ιστορία, αφού διεύθυνε τον αγώνα της Γιουβέντους με την Ντιναμό Κιέβου για το Champions League, ενώ παράλληλα τον Αύγουστο του 2019 είχε διαιτητεύσει τον τελικό του Super Cup μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι.

«Είναι προνόμιο, τιμή, αλλά κα μεγάλη ευθύνη όλο αυτό. Ελπίζω η καριέρα μου να ενθαρρύνει τα νεαρά κορίτσια να συμμετάσχουν στη διαιτησία», είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της η Φραπάρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανά στην αντεπίθεση η UEFA: «Να καταλάβουν στη FIFA πως δεν θα πλουτίσουν εις βάρος του αθλήματος»!

Νέα «βόμβα» για το Μουντιάλ από τον Ινφαντίνο: «Ψηφίστε την πώληση, αλλιώς…»!

Κρίσιμη συνάντηση των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών με την ύψιστη απειλή του μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ!

«Δεν είναι της FIFA για να το πουλήσει»: Σκληρή αντίδραση της UEFA στο πλάνο Ινφαντίνο για ιδιωτικοποίηση του Μουντιάλ!

«Βόμβα» από τους Times: Ο Ινφαντίνο σχεδιάζει να πουλήσει μερίδιο του Μουντιάλ σε ιδιώτες επενδυτές!

Παραδοχή-σοκ από την IFAB: Δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Εμπολό απέναντι στην Αργεντινή!

Επίσημα στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας ο Ζιντάν!

Επικό τρολάρισμα της Ryanair στον Κριστιάνο Ρονάλντο για το Μουντιάλ

Αναλαμβάνει τη Γαλλία ο Ζιντάν – Ανακοινώνεται μέσα στη μέρα!

Η συγκινητική επιστολή του Εμπαπέ για το Μουντιάλ: «Πονάει και θα συνεχίσει να πονάει»