Με χαμόγελο και ικανοποίηση για την προσπάθειά της υποδέχτηκε η Κατερίνα Στεφανίδη την ένατη θέση που κατέλαβε στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες παραδεχόμενη πως οι δυσκολίες στην προετοιμασία της και ένας τραυματισμός στο πόδι δεν της επέτρεψαν να πάει ψηλότερα.

«Έχω να κάνω ουσιαστικό αγώνα από το Ευρωπαϊκό της Ρώμης λόγω ενός τραυματισμού. Πήδηξα ό,τι έχω πηδήξει φέτος, νομίζω πως είχα και το 4,80μ., αλλά πήγαν παραπάνω τα μετάλλια, οπότε ίσως καλύτερα που δεν πέρασα τα 4,80μ. (γέλια). Το άκυρο άλμα στα 4,40μ. νομίζω δεν με επηρέασε, το αντίθετο, με ξύπνησε και με έβαλε περισσότερο μέσα στον αγώνα. Ο καθένας όταν έρχεται σε έναν αγώνα ξέρει σε τι επίπεδο βρίσκεται. Κάποιες κοπέλες ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από μένα. Νομίζω ότι είχα τα 4,80μ. αλλά τα 4,85μ. δεν ξέρω», τόνισε.

«Η καρδιά του πρωταθλητή θέλει να είναι και ευγνώμων κάποιες φορές. Για μένα ήταν ο τρίτος τελικός σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχω πηδήξει σε αυτούς πάνω από 4,70μ. κι αυτό δεν μπορούν να το πουν πολλές κοπέλες. Ίσως μπορούσα να έχω κάνει κάτι καλύτερο, αλλά δεν με άφησε για μια ακόμη φορά το πόδι μου. Το άλλο αυτή τη φορά. Είμαι ικανοποιημένη με το πώς αγωνίστηκα», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!