Ξαφνική ήταν η αποχώρηση του Γκέρτιαν Φέρμπεεκ στην Άλκμααρ, όπου πλέον κάθονται στον πάγκο οι Μάρτιν και Ντένις Χαρ (πατέρας και υιός).

Αυτό, όμως, δεν αλλάζει κάτι στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League, όπως δήλωσε ο Χουμπ Στέφες στην πατρίδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός στην «Voetbal International»

Για την μέχρι στιγμης εικόνα του ΠΑΟΚ (η συνέντευξη πρέπει να δόθηκε πριν από το χθεσινό ματς με τον ΟΦΗ)

«Μολονότι δεν είμαστε σταθεροί σε απόδοση και στα 90 λεπτά η ομάδα μου παίζει ολοένα και καλύτερα. Δεν ξέρω αν αυτό αρκεί για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Αλκμααρ. Ο βοηθός μου, ο Τον Λόκχοφ είδε το Σάββατο το ματς της Αλκμααρ με την Αϊντχόφεν και σήμερα (σ.σ. χθες) πέταξε απευθειας στην Κρήτη».

Για την Άλκμααρ

«Για την Αλκμααρ μιλήσαμε ελάχιστα. Δεν αλλάζει κάτι για μας το γεγονός πώς δεν είναι ο Φέρμπεεκ στον πάγκο. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ δεν επηρεάζεται. Δε νομίζω ότι με νέο προπονητή η Αλκμααρ θα είναι πολύ διαφορετική».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα… 53 χιλιόμετρα που έφεραν το Μπράγκα-Φερεντσβάρος στην Τετάρτη

Δεσύλλας: «Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για το ματς με την Μπέτις - Παίζονται δύο θέσεις στην ενδεκάδα»

Νταβίντ Σίλβα για το Μπέτις-Παναθηναϊκός: «Μπορεί να περάσει, ο Πελεγκρίνι τα πάει καλά»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Μπέτις: Με Κώτσιρα για την πρόκριση στην Ανδαλουσία

Αθανασίου: «Πρέπει να έχει περισσότερη κατοχή και να μην βασιστεί στο σκορ του πρώτου αγώνα ο Παναθηναϊκός»

Ο elite Στίλερ διαιτητής στο Μπέτις-Παναθηναϊκός

Δεσύλλας: «Οι δύο προβληματισμοί για την 11άδα με Μπέτις - Δεν θα υπερασπιστεί απλώς το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός»

Διαθέσιμος ο Άμραμπατ για τη ρεβάνς της Μπέτις με τον Παναθηναϊκό

Το πλάνο πρόκρισης του Μπενίτεθ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μπέτις

Μπεγερίν: «Τελικός και το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως και με τη Θέλτα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.