Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» τόνισε πως καταλαβαίνει τον ενθουσιασμό που «βγάζει» στους παίκτες η παρουσία του κόσμου ξεκαθαρίζοντας πως στο άμεσο μέλλον θα προσαρμοστούν στα «θέλω» του. Παράλληλα, αναφερόμενος στη Μέταλιστ δήλωσε πως είναι μία μέτρια κλήρωση τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και τους Ουκρανούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέφενς μετά το τέλος της «ανοιχτής» προπόνησης:

Για τη Μέταλιστ: «Παρακολουθώ τη Μέταλιστ και είναι πολύ δυνατή ομάδα. Παίζει γρήγορο και καλό ποδόσφαιρο. Δε νομίζω ότι είναι καλή κλήρωση για εμάς, αλλά ούτε και αυτοί είναι ήσυχοι που κληρώθηκαν με εμάς».

Για το γεγονός ότι η Μέταλιστ έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της: «Σίγουρα είναι καλό ότι έχουν επίσημα παιχνίδια πόδια τους, αφού έχει αρχίσει το ουκρανικό πρωτάθλημα. Είναι κρίμα για εμάς που δεν έχουμε επίσημα παιχνίδια και αρχίζουμε αργά. Ξέραμε πότε είναι τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θα αγωνιστούμε με αυτά τα δεδομένα».

Για την επαναφορά της Φενέρ στην κλήρωση και την υποβίβαση του ΠΑΟΚ στους αδύναμους: «Σίγουρα δε μου άρεσε αυτό που έγινε, αλλά, δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτήν την απόφαση. Πρέπει μόνο να την αποδεχτούμε».

Για το αν παιχνίδι με τη Νις είναι το τεστ για το ματς με τη Μέταλιστ: «Ναι είναι το τελευταίο τεστ. Ακόμα και σήμερα ήταν ένα τεστ. Είδα κάποιους να παίζουν για τον κόσμο και να κάνουν κόλπα, αλλά πρέπει να παίζουν για το αποτέλεσμα και τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορώ να το αποδεχτώ».

Για το αν γίνει κάποια μεταγραφή: «Έχουμε καλή ομάδα, υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και πορευόμαστε με αυτούς».

Για την ετοιμότητα του Νέσιντ: «Δεν είναι κακό δείγμα αυτό που έδειξε. Περιμένουμε τα τεστ που έκανε, αλλά από αυτό που είδα σήμερα νομίζω ότι είναι έτοιμος, έχοντας κάνει προετοιμασία, αλλά έχει παίξει και παιχνίδια».

Για το αν έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να δει την ομάδα, αφού με τη Μέταλιστ είναι χωρίς θεατές: «Αυτό είναι ένα πράγμα που το κάνουμε και για τους παίκτες, αλλά και τον κόσμο. Βλέποντας κάποιους παίκτες να παίζουν μόνο για τον κόσμο και δεν είναι δυνατό να δέχομαι τέτοιες ενέργειες. Πιστεύω ότι με το πέρασμα του χρόνου να εφαρμόσουν αυτό που θέλω».

Για το αν του αρέσει η Θεσσαλονίκη: «Μου αρέσει, αλλά ήρθαμε για δουλειά και να έχουμε αποτελέσματα. Είναι η πρώτη προπόνηση μετά την προετοιμασία. Κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορεί να ξέφυγαν λίγο, αλλά θα επανέλθουν από αύριο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναιτωλικός: Με δύο επιστροφές, αλλά και έξι απουσίες η αποστολή για Άρη

ΑΕΚ: Ο Σταύρος Σταματής στο «Meet and Greet the Legends»

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Παραμένει πρώτος στην προσέλευση φιλάθλων

Ρόκα: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα - Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αλγουαθίλ: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον όμορφο μήνα - Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα»

Κυριακίδης: «Αντάξιοι της περίστασης η ΑΕΚ κόντρα στη Ρεάλ, τώρα αφοσιωνόμαστε στον Λεβαδειακό»

Βάργκα: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς από τη Ρεάλ - Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Γκεοργκίεφ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό»

Αναβαθμίζει περαιτέρω τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με παρέμβαση Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός!

Νικολακόπουλος: «Πιο πιθανό να πάρει Europa League ο Ολυμπιακός, παρά το πρωτάθλημα φέτος…»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.