Άνετη νίκη για την Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Μπάμπεργκ. Δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα, η ομάδα του Ομπράντοβιτς επικράτησε εύκολα 77-69 των Γερμανών και ανέβηκε στη δεύτερη θέση και στο 15-7. Την ίδια ώρα, οι ηττημένοι υποχώρησαν στο 8-14 και ουσιαστικά δεν έχουν ελπίδες να μπουν στα πλέι οφ.

Από τη δεύτερη περίοδο κι έπειτα, οι Τούρκοι μπήκαν για τα καλά σε θέση οδηγού και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν ποτέ, με τη διαφορά να φτάνει και τους 17 πόντους, στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου, 52-35. Η φυσιολογική χαλάρωση των γηπεδούχων στο φινάλε έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Τρινκιέρι να μετριάσει τη ζημιά και να υποστεί μια πιο... φυσιολογική ήττα.

Κορυφαίος των νικητών ο Βέσελι, ο οποίος σταμάτησε στους 26 πόντους (9/12 δίποντα, 8/10 βολές), ενώ κατέβασε και 11 ριμπάουντ, τα 8 εξ αυτών επιθετικά! Διψήφιος και ο Γκούντουριτς (10π.), ενώ ο Κώστας Σλούκας έμεινε στο παρκέ για 26' σημειώνοντας 4 πόντους (2/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα), ισάριθμες ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Από πλευράς Μπάμπεργκ, 18 πόντους και 8 ριμπάουντ είχε ο Μούσλι, 11 ο Χάκετ και 10 ο Χίκμαν, με τον Νίκο Ζήση να αγωνίζεται για 20:25', διάστημα όπου έβαλε 6 πόντους (1/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/2 βολές) και κατέβασε 2 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 42-32, 61-48, 77-69


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαριά τιμωρία της Ευρωλίγκας σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν!

Παναθηναϊκός: Στο Globalsat VIP Lounge του Telekom Center η αναμέτρηση με τη Ρεάλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε και ο Καμπάτσο, αμφίβολος για Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια της Euroleague για Νοέμβρη-Δεκέμβρη

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι