Ούτε «οι συλλήψεις δεν θα σταματήσουν τη δράση της συλλογικότητας» αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης. Μάλιστα, συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφία από τα κρατητήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών στη λεωφόρο Καβάλας, όπου βρέθηκε μαζί με άλλους της οργάνωσης για αποτυπώματα.



Νωρίτερα, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την παρέμβαση στο υπουργείο εξωτερικών την Τετάρτη. Στο post του υποστηρίζει πως τα μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης σημειώνει δε πως ο Ρουβίκωνας θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του με αμείωτο ρυθμό.



Υπενθυμίζουμε πως μέλη του Ρουβίκωνα βρέθηκαν την Τετάρτη στο υπουργείο εξωτερικών επί της οδού Ακαδημίας και αφού πέταξαν τρικάκια, ανήρτησαν πανό με το οποίο εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στα εννέα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο), που δρα στην Τουρκία.

Πηγή: Iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Συλλόγου Τεμπών η Μαρία Καρυστιανού

Αγροτικά μπλόκα: Έκλεισε το ρεύμα εξόδου στα διόδια Μαλγάρων - Τι ισχύει σε Χαλκιδική, Ημαθία, Πέλλα, Πιερία και Καβάλα

Θρίλερ στην Τουρκία: Η ΜΙΤ ανέκρινε αεροσυνοδό με κυπριακή υπηκοότητα για την πτώση του Falcon!

Εξαφάνιση 16χρονης: Πούλησε κοσμήματα πριν ταξιδέψει στην Αθήνα-Τι λέει ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε

Novartis: Ένοχοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες και από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Στον Άρειο Πάγο για τρίτη φορά η υπόθεση

Στις 15:00 το ραντεβού Μητσοτάκη με τους αγρότες - Ποιοι θα συμμετάσχουν στη συνάντηση

Στο 2,6% ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο - Άλμα 13% στις τιμές κρέατος και 8,4% στα ενοίκια

Novartis: Ενοχοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες και από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Τελεσίγραφο Στάρμερ στο X για το Grok: «Αν δεν το ελέγξετε εσείς, θα το κάνουμε εμείς»