Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Φράνκο Κριστάλδο της Μπόκα Τζούνιορς αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.

Σύμφωνα με αυτά, ο 24χρονος μέσος δεν υπολογίζεται για φέτος από τον σύλλογο της Αργεντινής, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ομάδα από το Ηράκλειο θεωρείται ο πιθανότερος προορισμός για τον ποδοσφαιριστή, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σεντράλ Κόρντομπα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της ερχόμενης σεζόν, ωστόσο στην Μπόκα θέλουν να το επεκτείνουν.

Ο Κριστάλδο ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς από το 2014, όμως διαθέτει και ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού το 2016 παραχωρήθηκε δανεικός στην Έλτσε και στη συνέχεια στην Ράγιο Βαγεκάνο.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Αργεντινή για να δοθεί εκ νέου δανεικός στην Ντιφένσα ενώ το 2018 αγωνίστηκε στη Σαν Μαρτίν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: ΟΦΗ