Ο Εμπερέτσι Έζε πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ στην αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας στην έδρα της Μπρέντφορντ, αλλά δεν μέτρησε ποτέ. Αιτία, ένα σφύριγμα του διαιτητή όσο η μπάλα ήταν στον… αέρα για επιθετικό φάουλ.

Ο ρέφερι Σαμ Μπάροτ ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη στον Έζε, μετά το φινάλε, λέγοντάς του πως πήρε λάθος απόφαση!

Μάλιστα, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, παρά την πικρία του για την ήττα της Πάλας (2-1), αποδέχτηκε την απολογία. «Η πράξη του αυτή δείχνει πως είναι καλός άνθρωπος και εξαιρετικός χαρακτήρας. Όλοι κάνουμε λάθη. Δεν έψαξε για δικαιολογίες, αλλά παραδέχθηκε το λάθος του!», είπε δείχνοντας να συγχωρεί τον διαιτητή.

Δείτε την επίμαχη φάση:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλύγιστη Τότεναμ, έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις στο «Ολντ Τράφορντ»

Καταιγιστική Τσέλσι με μπαλάρα και πεντάρα - Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπράιτον του βασικού Κωστούλα

Καταιγιστική Τσέλσι: Δύο γκολ πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά!

Το είπαν και το έκαναν: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ επανέφεραν το «ρολόι» της καζούρας στη Σίτι με 51 χρόνια χωρίς τίτλο!

Πρωταθληματική ανατροπή και επιστροφή στα τρίποντα για Άρσεναλ!

Κάτοικος Λονδίνου μέχρι το 2034: Η Τσέλσι ανανέωσε τον Πάλμερ

«Εντυπωσιασμένη η Τότεναμ από τον Παυλίδη - Σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για την απόκτησή του»

Premier League - 6η αγωνιστική: Καθηλωτικά ντέρμπι σε Ολντ Τράφορντ και Άνφιλντ

Αρτέτα για Σίτι: «Θέση μου και θέση της Άρσεναλ είναι να μην κάνουμε σχόλια μέχρι να επιλυθεί πλήρως το ζήτημα»

Κομπανί για την υπόθεση της Σίτι: «Είμαι περήφανος για όλα όσα πετύχαμε ως ομάδα, όλα τα υπόλοιπα...»