Μετρημένος και προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς μετά το 1-1 με τη Σάλκε στη «Φέλτινς Αρένα». Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξακολουθεί να δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League στη Σάλκε.

«Η Σάλκε θα παραμείνει το φαβορί και μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Είναι επικίνδυνη ομάδα, μπορεί κάλλιστα να σκοράρει και στον επόμενο αγώνα. Ο αγώνας δεν τελείωσε. Είμαστε ακόμη στο ημίχρονο. Έχουμε άλλα 90 λεπτά στη Θεσσαλονίκη», τόνισε ο Ολλανδός προπονητής.

Για την εικόνα του αγώνα ανέφερε: «Τόσο πριν, όσο και μετά τον αγώνα ένιωθα πολύ καλά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια είχαμε πρόβλημα από τα άκρα, όπου η Σάλκε άρχισε να παίζει πολύ δυνατά. Στην αρχή δεν είχαμε απάντηση, αλλά βρήκαμε στην πορεία λύσεις και ήμασταν πολύ καλύτεροι».

Σχολιάζοντας την απουσία του κόσμου λόγω της γνωστής τιμωρίας της Τούμπας, είπε: «Είναι κρίμα που το παιχνίδι θα γίνει σε άδειο γήπεδο, γιατί το ποδόσφαιρο είναι για τους θεατές. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε τόσο μαζικά στο γήπεδο. Την επόμενη εβδομάδα δεν θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από τον εκκωφαντικό ύμνο μέχρι την έκρηξη στα γκολ: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες στο Champions League ο Κοϊτά

Κυριακίδης: «Αναγνώριση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις των Μουρίνιο και Μπέλιγχαμ»

Τσακίρης: «Η παρακαταθήκη από τη Ρεάλ, η τακτική ευελιξία του Νίκολιτς, ο τραυματισμός Ζούμπκοφ και η επόμενη μέρα»

Φοβερή κίνηση fair play του αρχηγού της Ντόρτμουντ με τους οπαδούς της Μπέτις στη Βεστφαλία!

Η ανάρτηση του Δουβίκα μετά από τη μαγική του εμφάνιση: «Απίστευτο συναίσθημα, ξεχωριστή στιγμή στη μεγαλύτερη σκηνή»

ΑΕΚ: Το ειδικό παράθυρο της UEFA και οι προϋποθέσεις για την αλλαγή του Ζούμπκοφ

Δεν γινόταν και αλλιώς: Στην κορυφαία ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής του C.L. o Δουβίκας!

Το «άντε γα....» στον Ντε Μπρόινε και η έκρυθμη κατάσταση στη Νάπολι

Ο πιο... τρελός και viral πανηγυρισμός του Champions League ανήκει σε παίκτη της Βίκινγκ!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.