Ταύρος εν υαλοπωλείο ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο διεθνής φόργουορντ που εισήχθη χθες εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση λόγω υψηλού πυρετού, έσπασε όλα τα ρεκόρ.

Λόγω της μεγάλης θέλησής του να αγωνιστεί και ενώ κανονιά δεν είναι ιατρικά έτοιμος, πήγε το απόγευμα της Τετάρτης στο ΣΕΦ και ακολούθησε μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού, με στόχο να παίξει αύριο κόντρα στην Εφές.

Από το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του θα εξαρτηθούν πολλά, όμως το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στην δωδεκάδα και να βοηθήσει την αυριανή προσπάθεια των συμπαικτών του.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ξανά λόγω ενοχλήσεων στους ώμους ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Νίκος Ζέρβας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαλ: «Δεν είναι δουλειά μου να ανησυχώ για τον ανταγωνισμό - Πρέπει απλώς να είμαι έτοιμος»

Mαρτίνεθ: «Για εμάς τα playoffs είναι σαν τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης - Ούτε εμείς θέλουμε τον Παναθηναϊκό»

Σερέλης: «Με τέτοια εμφάνιση δεν μπορείς να νικήσεις τη Βαλένθια - Δίκαια κέρδισε το παιχνίδι»

Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την «καυτή» Βαλένθια

Τα θλιβερά αποδυτήρια του σταφ στη Roig Arena που θυμίζουν αποθήκη - Αταμάν: «Ασεβές για τους προπονητές»!

Καλαϊτζάκης: «Χάθηκαν πολλά παιχνίδια που δεν έπρεπε στη σεζόν - Να νικήσουμε την άλλη βδομάδα και βλέπουμε...»

Μαρτίνεθ: «Προσαρμοστήκαμε στην άμυνα του Παναθηναϊκού και κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι»

Αταμάν: «Aυτή η Βαλένθια θα κέρδιζε και τους Λέικερς - Ελπίζω να μην τη συναντήσουμε στα playoffs»!

«Κατώτερος των περιστάσεων ο Παναθηναϊκός, παραδόθηκε πλήρως στις ορέξεις της Βαλένθια»: Το σχόλιο Πετρίδη

Μήνυμα Γιαννακόπουλου: «Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πού βρίσκονται - Δεν δικαιολογείται το μπάσκετ που παίζουμε»!