Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Γιαννούλης που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει βρεθεί στο «στόχαστρο» ιταλικών ομάδων, με την Τζένοα να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η ιταλική ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επίθεση και εκτιμά ότι ο Πολωνός φορ θα μπορέσει να δώσει τις απαραίτητες λύσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα. Μάλιστα, ο σύλλογος της Γένοβας έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του 23χρονου σέντερ φορ.

Από την πλευρά τους, στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Σφιντέρσκι, ο οποίος φέτος έχει σταματήσει στα 13 γκολ σε 30 συμμετοχές πριν ξεσπάσει η πανδημία.

Για αυτό το λόγο έχει μπει η ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του, ενώ τον Ιανουάριο είχαν απαντήσει αρνητικά στην πρόταση των 5 εκατ. ευρώ που είχε καταθέσει η Ντιναμό Μόσχας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.