Οι δύο πρώτοι θα συμμετάσχουν στο Diamond League στίβου της ερχόμενης Παρασκευής, ενώ η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο στο επί κοντώ θα συμμετάσχει στο «Street Event» της Πέμπτης.

Ο Τεντόγλου θα πάρει μέρος στο τρίτο Diamond League της φετινής σεζόν, ώστε να βελτιώσει το φετινό του 8,18 στο μήκος. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι είναι σε καλή κατάσταση και θα έχει την ευκαιρία διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Γκέφλε, 11-14/7.

Τη δεύτερη φετινή της συμμετοχή της στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων θα έχει η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, η οποία ήταν παρούσα και στο Όσλο και έφτασε τα 14,34. Η 31χρονη σταρ την ερχόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Diamond League του Μονακό κι έπειτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η Κατρίν Ιμπαργκουέν (Κολομβία), η Γιουλιμάρ Ρόχας (Βενεζουέλα) και η Άνα Πελετέιρο (Ισπανία) είναι ορισμένες από τις σημαντικές αντιπάλους της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.

Τα 4,72 που σημείωσε στο τελευταίο Diamond League της Σανγκάης θέλει να βελτιώσει η Κατερίνα Στεφανίδη, ενόψει της καλύτερης προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Η 29χρονη πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει σπουδαίες αθλήτριες του αγωνίσματος, ανάμεσα σε αυτές την Κέιτ Ναζότ (ΗΠΑ), την Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς), την Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία) και την Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube