Το αγγλικό όνειρο ζει τις τελευταίες μέρες ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού, Κωνσταντίνος Κοντοπίδης.

Ο 19χρονος γκολκίπερ του χανιώτικου συλλόγου δοκιμάζεται σε καμπ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Μάλιστα, στην αγγλική πόλη τον συνόδευσε ο μάνατζερ του, Άγγελος Βεΐζι, ο οποίος ανέφερε για τα δοκιμαστικά του νεαρού ποδοσφαιριστή: «Ο Κωνσταντίνος δοκιμάζεται δυο ήμερες τώρα στο Μάντσεστερ. Μέχρι στιγμής τα έχει πάει αρκετά καλά, ωστόσο καλό θα είναι για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι...»

Όσον αφορά τον Κισσαμικό, εξέδωσε ανακοίνωση με τις ευχές του για την προσπάθεια που κάνει ο Κωνσταντίνος Κοντοπίδης:


«Στο Μάντσεστερ βρίσκεται αυτές τις ημέρες με άδεια ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Κωνσταντίνος Κοντοπίδης, όπου συμμετέχει σε δοκιμαστικό καμπ της Γιουνάιτεντ, με τις καλύτερες ευχές όλων μας να τον συνοδεύουν στο ονειρικό αυτό ταξίδι!»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!