Στη μάχη για έναν επιθετικό που έχει χαρακτηριστεί «φαινόμενο» παίζει δυνατά ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση για τον Σιλάς Γουαμανγκιτούκα, 20χρονο φορ από το Κονγκό που αγωνίζεται με την Παρί FC στη Ligue 2.

Το όνομα του Σιλάς έχει «παίξει» πολύ στα γαλλικά δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο για δέκα ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του. Μάλιστα, ανάμεσά τους βρίσκονται ονόματα όπως η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Λίβερπουλ.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, έχει μπει στη μάχη των διαπραγματεύσεων, αφού η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη είναι 3 εκατ. ευρώ, με τον γαλλικό σύλλογο να ζητάει 5 για να τον παραχωρήσει, χωρίς όμως να έχει βρει ακόμα ανταπόκριση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίσκεψη του Συλλόγου «Αναγέννηση» στο Γήπεδο της Λεωφόρου

Ανοίγει κι άλλες θύρες η ΑΕΚ: Αναμένονται πάνω από 10.000 στην προπόνηση ενόψει Παναθηναϊκού

Αποχώρησε και το επιτελείο του Βοσνιάδη από την Καλαμάτα

Αθανασίου: «Να βγάλει αντίδραση και να φτιάξει το κέφι του ο Παναθηναϊκός - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Ατρόμητος: Μειώθηκε η ποινή του Κέρκεζ, επιστρέφει στο ματς με την Κηφισιά

Παρελθόν από την Καλαμάτα ο Βοσνιάδης - Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ και το «αντίο» του Έλληνα τεχνικού

Σταματέλος: «Με συνταγή… Παναθηναϊκού στην Τούμπα ο Ολυμπιακός»

Τσορμπατζόγλου: «Δοκιμάζει τον ΠΑΟΚ το 2026 – Νίκη με Ολυμπιακό για να έρθουν στα ίσα»

Δεσύλλας: «Ερωτηματικό αν θα είναι έτοιμος πνευματικά ή άδειος ο Παναθηναϊκός - Σκέψεις για τετράδα στην άμυνα»

Κετσετζόγλου: «Σε καλή κατάσταση η ΑΕΚ και οι παίκτες παρά την αγωνιστική αδράνεια - Ανοικτή προπόνηση το Σάββατο»