Η Νέα Δημοκρατία ανακοινώνει την ένταξη του βουλευτή κ. Χάρη Θεοχάρη στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα. Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα μαζί του και συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις μετά και τις δηλώσεις του κ.Θεοχάρη ότι οι απόψεις του ταυτίζονται με αυτές του προέδρου της Νέας Δημοκρατία τόσο για την ανάταξη της οικονομίας, όσο και για την ανάγκη συγκρότησης ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού μετώπου.

Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη ο κ. Θεοχάρης έκανε την εξής δήλωση: «Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά το κεφάλαιο της κρίσης και να μπούμε στο δρόμο της σταθερότητας, και της ανάπτυξης. Στόχος που απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, στρατηγικό σχέδιο και διαχειριστική επάρκεια. Στόχος που απαιτεί ενότητα όλων των φιλελεύθερων, φιλοευρωπαϊκών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου.

Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προς τις κεντρώες δυνάμεις και να συστρατευτώ στον αγώνα του. Και καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν ενεργά στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας και των πολιτών της».





Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέος θάνατος κρατουμένου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα – Νεκρός 62χρονος

Απειλές για βόμβες σε αεροσκάφη: «Υπογραφή» ρωσικής εξτρεμιστικής οργάνωσης

«Περιττή γραφειοκρατία»: Οι ΗΠΑ μπλόκαραν γαλλική πρωτοβουλία για την ασφάλεια της ΑΙ

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Βίντεο από την επίθεση στο Μαθηματικό με τους 3 τραυματίες

Πέντε νέα εγχώρια κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα - Συνολικά 53 θάνατοι

Δύο θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα -156 νέες εισαγωγές COVID-19

Μέγκαν Μαρκλ: Και ο αδελφός της στο μικροσκόπιο της έρευνας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος φερόμενος εγκέφαλος της ΜΚΟ για τα παιδιά με καρκίνο - Τι είπε στον ανακριτή

Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του Βαυαρού Αϊβάνγκερ

Τα εργαστήρια κατέληξαν στον μηχανισμό θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη