Η ΝΕΡΙΤ Sports είναι το τηλεοπτικό κανάλι που ανέλαβε την απευθείας μετάδοση του «Nick Galis Cup», όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης.

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά, το οποίο είναι φυσικά αφιερωμένο στον σπουδαίο Νίκο Γκάλη, θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» το διήμερο 20 και 21/9.

Τη συμμετοχή τους στο τουρνουά έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός, η Μπάνβιτ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι το 1ο Διεθνές Τουρνουά «Nick Galis Cup», το οποίο θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» στις 20 και 21/9 με τη συμμετοχή των ΑΡΗ, Παναθηναϊκού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάνβιτ, θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ Sports.

Για τηλεοπτικούς λόγους, ο πρώτος ημιτελικός του τουρνουά ανάμεσα στον ΑΡΗ και την Μπάνβιτ θα ξεκινήσει 15 λεπτά αργότερα (18.45) απ’ ό,τι είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/9

18:45 ΑΡΗΣ – Μπάνβιτ

21:00 Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/9

18:30 Μικρός τελικός

21:00 Μεγάλος τελικός
»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση του Μπράουν - Το χρονικό διάστημα της απουσίας του

Δύσκολα με Ντουμπάι και Άρη ο Παπανικολάου - Η ενημέρωση Μπαρτζώκα

Παπαθεοδώρου: «Δεν τα καταφέραμε στο τέλος και αυτό μας στεναχωρεί - Κρατάμε τον ανταγωνισμό και το ομαδικό πνεύμα»

Μπαρτζώκας: «Το χειρότερο πράγμα είναι οι βιαστικές και εν θερμώ αποφάσεις - Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος πανικού»

Το πάθος του Αμαρουσίου και το καλάθι του Γουόρντ που έκρινε τον ματς: Τα highlights του αγώνα Μαρούσι-Ολυμπιακός

Γουόρντ: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα χάναμε αυτό το παιχνίδι»

Παπαθεοδώρου: «Το τέλος μας αφήνει απογοητευμένους, είχαμε τον έλεγχο για μεγάλο διάστημα»

Ρήξη αχιλλείου και τέλος η σεζόν για Γκρεγκ Μπράουν

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Αγχώθηκε αλλά διεύρυνε το αήττητο σερί του Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Πρώτη φορά μας πιέζει τόσο ομάδα πλην του Παναθηναϊκού - Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα»