Τα έφερε έτσι η κληρωτίδα των πλέι οφ της Football League που το αποψινό ματς (20:00, OTE TV) δεν είναι κάτι σαν… τελικός, αλλά πραγματικός τελικός. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει 9 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Παναιτωλικό, και με τη βοήθεια του κόσμου τους που αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο, θέλουν μόνο τη νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Καπετάνο, Γουσούλη, Καρρά, Γκότοβο και σχεδόν σίγουρα τον Κατσιαρό. Πρόβλημα υπάρχει και με τους Μπρέσκα και Ολίσε, οι οποίοι ακόμη κι αν τα καταφέρουν και αγωνιστούν, δεν είναι βέβαιο πως θα ξεκινήσουν.

Με πολλά προβλήματα θα κατέβει και η ομάδα του Αγρινίου, αφού για διάφορους λόγους δεν θα παίξουν οι Ιωάννου, Τζούνιορ, Σίσιτς, Δάρλας και Φαβάλι.

Ο Παναιτωλικός έχοντας τον αέρα του +2, τερματίζουν στην κορυφή και παίρνουν το εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα σε περίπτωση δικής τους νίκης ή ισοπαλίας, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάζεται μόνο νίκη για να πάρει αυτός την πρώτη θέση και την άνοδο.

Στο άλλο παιχνίδι, το οποίο αναγκαστικά περνά σε δεύτερη μοίρα, ο Ηρακλής υποδέχεται τη Νίκη Βόλου.

Το πρόγραμμα:
Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός (20:00, OTE TV)
Ηρακλής-Νίκη Βόλου (20:00, OTE TV)

Η βαθμολογία σε 5 αγώνες:
Παναιτωλικός 11
Ολυμπιακός Βόλου 9
Ηρακλής 7
Νίκη Βόλου 3

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεκάδες καπνογόνα στον μώλο της Καλαμάτας πριν από τη φιέστα ανόδου της Μαύρης Θύελλας - Βίντεο του sport-fm.gr

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»